Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Majerczyk

Adres obiektu Stasikówka 118 (przy drodze do Gliczarowa Górnego), 34-520 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.1
Wyposażenie 4.2
Czystość 4.3
Wyżywienie 4.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 3.8
Zgodność z ofertą 4.2
Jakość do ceny 3.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Angelika
Dodano: 2013-02-13
Pobyt od: 2012-12-28 do 2013-01-04
 
 
    

Bardzo polecam Wille Majerczyk! Bajeczne miejsce z widokami, na wypoczynek we dwoje jak i z całą rodziną. Świetna obsługa oraz b.dobre jedzenie. Śliczny wystrój wnętrz i duże pokoje. Pozdrawiam :)


 
 

Marta
Dodano: 2013-02-13
Pobyt od: 2013-02-03 do 2013-02-09
 
 
   

Gorąco polecam!! Wspaniałe widoki zapierające dech w piersi. Przestronne, czyste pokoje, bardzo miła obsługa. Śniadania na 5+, każdy znajdzie coś dla siebie. Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Na pewno jeszcze tu wrócimy.


 
 

katton
Dodano: 2013-01-29
Pobyt od: 2013-01-17 do 2013-01-23
 
 
  

Lokalizacja naprawdę super. Super widoki. Jedyne zastrzeżenie stosunek ceny do standardu pokoju - przewartościowane (widoki tego nie zmienią) . Jedzenie na 3. Np. śniadanie - prawie zamarznięte bułki. Obsługa miła.


 
 

Adelajda
Dodano: 2012-10-10
Pobyt od: 2012-08-03 do 2012-08-05
 
 
    

Wspaniałe miejsce na wypoczynek. Czyściutkie i bardzo przyjemnie urządzone pokoje. Niezapomniane widoki. Bardzo sympatyczna obsługa. Wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Na pewno będziemy stałymi gośćmi willi Majerczyk.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie