Serwis ze znakiem jakości

Spanie.pl

 

Willa Majerczyk

Adres obiektu Stasikówka 118 (przy drodze do Gliczarowa Górnego), 34-520 Bukowina Tatrzańska
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.1
Wyposażenie 4.2
Czystość 4.3
Wyżywienie 4.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 3.8
Zgodność z ofertą 4.2
Jakość do ceny 3.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Angelika
Dodano: 2013-02-13
Pobyt od: 2012-12-28 do 2013-01-04
 
 
    

Bardzo polecam Wille Majerczyk! Bajeczne miejsce z widokami, na wypoczynek we dwoje jak i z całą rodziną. Świetna obsługa oraz b.dobre jedzenie. Śliczny wystrój wnętrz i duże pokoje. Pozdrawiam :)


 
 

Anna z przyjaciółmi
Dodano: 2013-02-13
Pobyt od: 2013-01-24 do 2013-01-29
 
 
 

Bardzo mile spędziliśmy pobyt u państwa Majerczyk i możemy gorąco polecić:) Pokoje bardzo przestronne i słoneczne, każdy z widokiem na Tatry. Jedzenie bardzo smaczne, śniadania w formie bufetu więc każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo miła obsługa. Na naszą prośbę właściciel zorganizował dla nas kulig z kiełbaską i grzańce.Już planujemy kolejny wyjazd.


 
 

Marta
Dodano: 2013-02-13
Pobyt od: 2013-02-03 do 2013-02-09
 
 
   

Gorąco polecam!! Wspaniałe widoki zapierające dech w piersi. Przestronne, czyste pokoje, bardzo miła obsługa. Śniadania na 5+, każdy znajdzie coś dla siebie. Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Na pewno jeszcze tu wrócimy.


 
 

A.S.
Dodano: 2013-02-04
Pobyt od: 2012-12-27 do 2013-01-01
 
 
 

Nie polecam! Mimo rzeczywiście pięknych widoków. Byliśmy tam w najdroższym sezonie Sylwestrowym. Wyjazd umawialiśmy z dużym wyprzedzeniem i pojechaliśmy grupą 12 osób plus dzieci. Ceny były ustalone mailowo, jednak na miejscu zaczęły się problemy. Nie dość, że ceny w Sylwestra są absurdalnie wysokie w stosunku do standardu, to jeszcze policzono zawyżoną cenę za noclegi znajomych, którzy zostawali tydzień dłużej. W zasadzie niewiele się zgadzało z ustalonymi wcześniej kwotami. Nasza próba wyjaśnienia sprawy skończyła się tym, że nie zorganizowano nam przekąsek na wieczór Sylwestrowy (które miały być dodatkowo przez nas opłacone oczywiście). Jedzenie w ogóle na 3 -śniadania ok, ale obiadokolacja słabiutko. Pokoje czyste, ale przez 5 dni obsługa nie wyrzuca śmieci, goście sami to robią, ale brak zapasowych worków do mini śmietniczki trochę utrudnia sprawę :) Nie ma zmiany ręczników i pościeli. Dobrze, że mielismy swoje reczniki, bo by nie wyschły... Ogólnie jakość nieproporcjonalna do ceny i niepotrzebne nerwy przy rozliczeniu.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-02-05 22:00:23
Drodzy Goście. Mamy doczynienia z Radcami Prawnymi, którzy próbują ratować swoją dumę. Nie potrafią przyznać się do błędu więc winę składają na właścicieli. Do tego piszą nieprawdę,gdyż: Wszyscy goście zostali rozliczeni według obowiązującego w danym terminie cennika. Goście którzy zostali na dłużej byli zadowoleni z obsługi ( osobiście z nimi rozmawialiśmy oraz deklarowali się na ponowny przyjazd ). Próba wyjaśnienia "sprawy" kończyła sie groźbami spotkaniem w sądzie przez oczywiście radców prawnych. Obiadokolacja nie była serwowana w okresie sylwestrowym. Poza tym nasz pensjonat to nie hotel!!! A ktoś tu ma wymagania ( zmiana pościeli itp.) nie adekwatne do cen. W hotelu jest to standard ale za INNE PIENIĄDZE. POZDRAWIAM CAŁĄ GRUPĘ Z ŁODZI :)
 
 

katton
Dodano: 2013-01-29
Pobyt od: 2013-01-17 do 2013-01-23
 
 
  

Lokalizacja naprawdę super. Super widoki. Jedyne zastrzeżenie stosunek ceny do standardu pokoju - przewartościowane (widoki tego nie zmienią) . Jedzenie na 3. Np. śniadanie - prawie zamarznięte bułki. Obsługa miła.


 
 

Adelajda
Dodano: 2012-10-10
Pobyt od: 2012-08-03 do 2012-08-05
 
 
    

Wspaniałe miejsce na wypoczynek. Czyściutkie i bardzo przyjemnie urządzone pokoje. Niezapomniane widoki. Bardzo sympatyczna obsługa. Wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Na pewno będziemy stałymi gośćmi willi Majerczyk.


 
Anna Nowak
Dodano: 2011-05-15
Pobyt od: 2011-05-11 do 2011-05-13
 

Bardzo przyjemne miejsce, wspaniały widok na Tatry- aż zapiera dech. pyszne sniadania i ognisko wieczorem przygotowane na nasze zyczenie. bardzo miły personel, pokoje wyposażone i czyste.Bardzo blisko do term. Polecamy Wszystkim.My juz planujemy nastepny wyjazd.


 
Mariola i Dariusz
Dodano: 2011-02-13
Pobyt od: 2011-01-02 do 2011-01-07
 

Bardzo mile wypominamy pobyt w wili Majerczyk.Otrzymaliśmy duży, nowoczesny pokój z widokiem na Tatry. Pensjonat jest urządzony z gustem i smakiem. Pracownicy są bardzo sympatyczni i uprzejmi.Wykupiliśmy śniadania w postaci szwedzkiego stołu- każdy znajdzie coś dla siebie. Serdecznie polecamy !!!!


 
Świdowski Michał
Dodano: 2011-01-03
Pobyt od: 2011-01-23 do 2011-01-27
 

Willa piękna, z okien czystych, przestronnych pokoi rozpościera się widok na łańcuch górski. Wszystko wydaje się nowe. Wyżywienie jest na najwyższym poziomie, świeże pieczywo, prawdziwe masło, przepyszne obiadokolacje. Spędziliśmy tam Wigilię, do dzisiaj pamiętam smak zupy grzybowej z łazankami, najlepszej w moim życiu. Pomimo tego, że byliśmy dość kłopotliwymi gośćmi (zabraliśmy psy) nie było żadnych problemów. Nikt nie zwracał nam uwagi gdy pieski szczekały (czasem im się zdarzało). Ogólnie bardzo miło, przyjaźnie i na pewno tam wrócimy.


 
Ogóreczki
Dodano: 2010-07-30
 

Spędziliśmy bardzo miło czas u Majerczyków. Przyjaźni właściciele staneli na wysokości zadania i zapewnili spokojny i przyjemny wypoczynek... Było wspaniale... Dziekujemy i polecamy :)


Opinie 1-10 z 11

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie